Från istappar till julkransar, vilka alternativ har du för julbelysning utomhus?

Under semestern drar vi gärna till allt när det kommer till inredning. Brukar du bara dekorera insidan av ditt hem? Gå den extra milen i år genom att jobba utomhus med juldekorationer. Julbelysning utanför ger mycket stämning. Du har många alternativ att välja mellan. Vi har satt ihop det åt dig: det här är de bästa idéerna för julbelysning utomhus.

istappsbelysning
Även om vi inte ofta har en vit jul i vårt land, kan du ändå trolla fram den där vinterkänslan: genom valfri belysning! Vill du skapa ett vinterlandskap hemma hos dig? Istapsbelysning lämpar sig bäst för detta, eftersom det får det att se ut som frusna vattenbitar hänger från din ränna. Men då gjord av atmosfärisk belysning! Det är inte förvånande att istappsbelysning är så populärt: det här är en lekfull, mysig form av julbelysning. Lamporna hänger graciöst på din ränna, under ditt fönster eller på din dörr, och ger mycket värme.

Välj högkvalitativ istapsbelysning för att säkerställa att lamporna håller i många år. På så sätt kan du njuta av det igen under varje julfirande! När allt kommer omkring vill du att de stadiga lamporna ska klara alla väderförhållanden: oavsett om det regnar, fryser eller blåser mycket i december. Dessutom är moderna LED-lampor energisnåla, så du kan låta lamporna vara tända länge utan att oroa dig. Du kan njuta av det varje kväll, så fort solen går ner. Satsa på lampor i en färg som du gillar bäst. Tänker du till exempel direkt på gult, varmt ljus eller föredrar du kallare, vitt ljus? Allt finns där.

Julgran med belysning i trädgården
Om du bara kan sätta upp en julgran inomhus? Absolut inte! Har man plats för det är det festligt att sätta upp en julgran i trädgården. Häng lite i den, så att trädet stjäl showen även på kvällen. Har du redan ett passande träd i din trädgård? Då är det en idé att dekorera denna gran med julbelysning för utomhusbruk. Du kan till och med förse flera träd som ligger bredvid varandra med ljus, för ett fantastiskt spektakel.

Har du inget träd i din trädgård än? Ta sedan med en julgran till trädgården som du dekorerar med belysning. Förutom en riktig julgran med tallbarr kan du självklart också välja en alternativ gran i trädgården. Tänk på en flaggstångsjulgran eller en julgran på en stång, som du enkelt kan dekorera och förvara till nästa år efter semestern. Det beror bara på vad du vill välja: möjligheterna är oändliga.

You Might Also Like

Leave a Reply